mandag 27. april 2009

Prinsessen i Stangehallen


Da Baluba og jeg søndag morgen dro til Stangehallen med Kari og Capri, hadde vi ingen forventninger. Vi dro for å kose oss en dag sammen - bare oss jentene + Capri. Ingen forventninger annet enn at vi skulle ha det koselig og klare å slappe av inne i en hall full av folk og hunder.
Denne gang taklet Baluba forstyrrelsene i hallen veldig bra. Hun liker ikke lyder hun ikke kjenner fra før, men får gradvis flere erfaringer på at ukjente lyder ikke nødvendigvis betyr fare. Denne gangen skulle vi løpe i ringen med Luna. Baluba og Luna har nok litt meninger om hverandre, og Baluba løp ikke like fint som hun pleier. Hun fikk likevel vist seg fra sin beste side for: Prinsesse Baluba gjorde det igjen!
CK med CERT ble det - og BIR. Videre til gruppefinalen - og siden det bare var Baluba fra gruppe 7 der, fikk vi en ny fin rosett.
I BIS-finalen var nok frøkna sliten for dagen, og ville bare sitte. Det var likevel en fin erfaring for oss, og vi lærte masse av dette. Nå gjelder det å finpusse på å vise fram - for neste på planen er NKK-utstilling i Kristiansand. Britt og jeg skal på jentetur i bobilen - og da gjelder det å huske på å ha det koselig og senke alle forventninger.

Jeg er kjempestolt av Baluba - tenk den utviklingen hun har hatt på bare ett år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar