søndag 22. mars 2009

1 år på Østlandet


Igår - 21.mars - var det ett år siden Britt og jeg hentet Baluba i Åndalsnes. Dagen ble "feiret" med å prøve oss på bronsemerkeprøven. Vi besto 5 av 8 øvelser - det vil altså si stryk. Vi hadde nok klart det veldig bra hvis det ikke hadde vært så mye forstyrrelser utenfor banen - med spente hunder og hundeeiere som giret opp hunder, bjeffing her og der og litt andre forstyrrelser - så nå blir det mer trening på ulike steder med ulike forstyrrelser. Dette må vi da klare?


Dommeren var imidlertid veldig vennlig og tålmodig - hun skrøt av Baluba og synes hun var en skikkelig fin hund. Arrangørene i Retrieverklubben synes nok også litt synd på oss - vi fikk uansett med oss premier. Veldig koselig det, da.


Vi melder oss på ved neste anledning - skal visst være ved Bogstad i mai en gang.


Etter prøven dro vi på besøk til tante på Tofte. Baluba oppførte seg eksemplarisk innendørs, og fant ikke på noen sprell. Kanskje det var fordi hun fikk så kjempegod middag der?

1 kommentar:

  1. Hei!
    Sporty gjort av deg å prøve, det går sikkert bedre neste gang. Dessuten hjelper det helt sikkert å ha vært gjennom en gang, så vet man hva det går ut på.
    Klem fra Britt

    SvarSlett